Un șofer în vârstă de 71 de ani, aflat în stare avansată de ebrietate, a avariat trei mașini, la Fălticeni, în miez de noapte.

În noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 1.00, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe strada Republicii un șofer care pare băut a tamponat trei autoturisme care erau parcate, iar traficul este blocat.

Echipajul deplasat la fața locului a constatat că sesizarea se confirmă. S-a constatat că șoferul unui VW a pierdut controlul asupra mașinii și a acroșat pe rând trei autoturisme care erau parcate.

Echipajul de la Poliția municipiului Fălticeni i-a pus etilotestul șoferului în vârstă de 71 de ani, constatând o concentrație de 1.02 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Fălticeni, pentru recoltarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge. În mod normal, alcoolemia în sânge se va cifra peste valoarea de 2 la mie. Oricum, alcoolemia este foarte mare.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.