Un bărbat și o femeie au fost răniți după ce autoturismul cu care se deplasau a fost izbit de un altul, condus de un șofer care a pătruns pe contrasens. Accidentul s-a produs duminică noapte, în jurul orei 23.40, pe DN 17, care leagă Suceava de Ardeal, în apropiere de Valea Putnei, în condiții de carosabil umed.

Din cercetările preliminare ale polițiștilor rezultă că un șofer în vârstă de 28 de ani, Florin C., din Brașov, care conducea un autoturism Audi, pe sensul de mers dinspre Vatra Dornei spre Câmpulung Moldovenesc, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, pierzând controlul asupra direcției de deplasare. Autoturismul Audi a ajuns pe sens opus de mers și a intrat în coliziune cu autoturismul marca Citroen care era condus din sens opus de circulație de către un Sandu C.

Personalul medical ajuns la fața locului a constatat că șocul cel mai puternic a fost resimțit în autoturismul Citroen.

Șoferul a ajuns la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, unde a fost diagnosticat cu o contuzie de coloană cervicală și dorsală, fiind transferat la Spitalul Județean, pentru investigații suplimentare.

Și o femeie, pasageră în Citroen, a ajuns la spital, tot cu contuzie cervicală, în cazul ei nefiind nevoie de internare.

Ambii șoferi implicați în accident au putut fi verificați cu etilotestul, rezultând că nu au consumat băuturi alcoolice.

Polițiștii au deschis un dosar penal privind infracțiunea de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările.