Gruparea de eșalonul al treilea Șomuz Fălticeni a încheiat seria de meciuri amicale din intersezon cu un joc test în compania formației de Liga a IV-a Siretul Dolhasca. Partida disputată pe Stadionul „Constantin Jamaischi” s-a încheiat cu victoria clară a formației pregătite de Iulian Ionesi, cu scorul de 5-1. Echipa oaspete, antrenată de Constantin Ferariu, a deschis scorul prin Narcis Irimia, însă fălticenenii au întors soarta meciului grație reușitelor semnate de Florin Antonesei, Vasile Vitu, Vasile Dănilă, Eduard Julei și Robert Ciobanu.

Șomuz a abordat amicalul cu Siretul Dolhasca în următoarea alcătuire: Iederan – Grigoșiță, Antonesei, Nistor, Maganu, Bejenar, Văleanu, Anton, Monah, Dîrțu, Cara. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat: Vitu, Chirilescu, Alecsandru, Cîrstean, Julei, E. Ciobanu, R. Ciobanu, Savin.  

Ediția de campionat 2022-2023 a Ligii a III-a va începe la sfârșitul acestei săptămâni, Șomuz urmând să debuteze pe terenul nou promovatei Viitorul Darabani, sâmbătă, 27 august, cu începere de la ora 18.00.