Un pieton a cărui identitate nu a putut fi stabilită în primele ore de după accident a murit după ce a fost lovit de un autoturism pe E 85, zona de intrare în municipiul Suceava dinspre Pătrăuți. Accidentul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3.30 din noapte.

Poliția municipiului Suceava a primit un apel la 112 efectuat de un tânăr în vârstă de 24 de ani, care a relatat că, în timp ce se deplasa la volanul unui VW Bora, a observat un pieton care se deplasa pe cartea carosabilă și nu a reușit să mai evite impactul. Pietonul a fost lovit violent, echipajul medical deplasat ulterior la fața locului constatând decesul acestuia.

Șoferul în vârstă de 24 de ani, din municipiul Suceava, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând alcoolemie 0.

Asupra victimei nu a s-a găsit nici un element care să ajute la identificare. Prezența victimei la acea oră din noapte, pe E 85, este deocamdată un mister.

Polițiștii de la Biroul Rutier Suceava au deschis un dosar penal de ucidere din culpă și continuă ancheta, pentru a stabili condițiile exacte în care s-a produs accidentul și identitatea persoanei decedate.