În cadrul programului de pregătire stabilit pentru intersezon, formația de handbal masculin CSU din Suceava a susținut, joi seară, un meci amical pe terenul echipei CSM Focșani. Partida a fost una foarte echilibrată și s-a încheiat cu victoria gazdelor, cu scorul de 32-30 (16-14).

Formația antrenată de Petru Ghervan, Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei a evoluat în alcătuirea: Darius Makaria, Paul Simulescu – Claudiu Lazurcă (8 goluri), Vencel Csog (7), Irakli Kbilashvili (6), Elod Szasz (2), Adrian Tîrzioru (2), Leonard Ștefan (2), Cosmin Lupu (1), Daniel Stanciuc (1), Răzvan Gavriloaia (1), Pavel Loic, Alex Bologa, Adrian Urdă, Cătălin Zarițchi.

„Universitarii” vor debuta în noua ediție a Ligii Naționale, miercuri, 31 august, de la ora 18:00, cu un meci pe terenul echipei Minaur Baia Mare.

CSU Suceava va juca prima dată în fața propriilor suporteri sâmbătă, 3 septembrie, cu Dinamo București. Partida va începe la ora 15.55 și va fi transmisă în direct pe postul de televiziune Pro Arena.

Abonamentele pentru noul sezon vor costa 150 de lei și vor putea fi achiziționate începând de luni, 22 august, de la sediul clubului, situat în Auditoriumul „Joseph Schmidt”, la etajul al doilea.