Accidentul produs în timp ce șoferul unui BMW gonea pentru a pune distanță față de echipajul de poliție care încercase să îl oprească s-a transformat în dublă tragedie. În noaptea de vineri spre sâmbătă, a decedat la Spitalul Județean Suceava și Răzvan Fodor,  care era internat în stare critică pe secția ATI, cu grave leziuni la cap și prognostic rezervat. Tânărul de 26 de ani era căsătorit și avea un copil de câteva luni.

Urmărirea cu final tragic s-a produs în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 3.30, când un echipaj de la Poliția orașului Vicovu de Sus a efectuat semnal de oprire, pe DN 2H, zona Bivolărie, unui autoturism BMW care era condus în mod haotic. Șoferul BMW-ului și-a continuat deplasarea în viteză spre Putna, polițiștii plecând în urmărire cu semnalele acustice și luminoase. Urmărirea a continuat câțiva kilometri până ce șoferul BMW-ului, profitând de mașina superioară, a reușit să pună distanță față de autospeciala de poliție. Din păcate, la Gura Putnei, polițiștii au găsit BMW-ul răsturnat în afara carosabilului.

Ambii ocupanți ai mașinii erau proiectați în exterior. La volan s-a aflat Florin Dumitru Ghețău, din Putna, cel care a fost găsit decedat la locul accidentului Pasagerul, Răzvan Fodor, a fost găsit în viață însă din păcate leziunile s-au dovedit mult prea grave.