Președintele liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, consideră că PNL are cea mai bună și mai eficientă echipă de aleși locali din județul Suceava, lucru demonstrat de ceea ce au realizat aceștia până în momentul de față. Gheorghe Flutur a făcut această declarație după ședința de vineri a Ligii Aleșilor Locali din PNL Suceava, în urma căreia primarul orașului Liteni, Tomiță Onisii, a fost reales în funcția de președinte al acestei structuri.

„Am avut o ședință extrem de importantă a Ligii Aleșilor Locali din PNL Suceava. PNL Suceava e una dintre cele mai puternice filiale din Partidul Național Liberal, având 719 aleși locali. Aici avem 54 de primari, 49 de viceprimari și aproape 500 de consilieri locali. De asemenea, deținem majoritatea singuri în Consiliul Județean Suceava, cu aproape 52%. Avem 19 consilieri județeni din 37, deținem președinția Consiliului Județean și cei doi vicepreședinți”, a arătat Flutur. El a adăugat că PNL are primari în capitala județului, Suceava, dar și în municipiile Rădăuți, Vatra Dornei și Câmpulung Moldovenesc, precum și în orașele importante din județ. El a ținut să-l felicite pe primarul din Liteni, Tomiță Onisii, pentru obținerea unui nou mandat de președinte al Ligii Aleșilor Locali din PNL Suceava.

Gheorghe Flutur a precizat că în calitate de președinte al Ligii Aleșilor Locali PNL la nivel național a fost și va rămâne alături de aleșii locali din județ. „Îmi voi depune și eu mandatul de președinte al Ligii la nivel național pentru că dețin funcția de prim-vicepreședinte PNL. Dar pentru ceea ce s-a întâmplat până acum în județul Suceava, PNL are cea mai bună și mai eficientă echipă de aleși locali”, a încheia Flutur.