Ioan Floriștean, Nuțu, cum îi spuneau toți, unul dintre angajații cu vechime din Primăria Suceava, cunoscut de multă lume, prin natura serviciului său dar și a firii bonome, a plecat dintre noi, brusc, la numai 60 de ani.

Decesul său a fost înregistrat vineri seara, în jurul orei 23.00, după ce în ziua respectivă i s-a făcut rău și a ajuns la Spitalul Județean Sf. Ioan cel Nou, cu febră puternică, din cauza unei infecții pulmonare servere. Testul Covid-19 a fost negativ.

Nuțu Floriștean era șeful serviciului cadastru, fond funciar, registrul agricol din cadrul Direcției urbanism, amenajarea teritoriului și cadastru, fiind angajat de peste 30 de ani în cadrul Primăriei Municipiului Suceava.

Acesta era apreciat ca un bun profesionist în domeniul său de activitate, fiind considerat unul dintre cei mai buni cunoscători ai patrimoniului municipalității și a problemelor de cadastru și fond funciar.

Mesajele de condoleanațe au început deja să apară pe pagina sa de socializare, fiind regretat de toți colegii și de cei cei care l-au cunoscut îndeaproape.

„OM deosebit, cu suflet mare, vesel și de ajutor, ai plecat prea repede și ai lăsat regrete și lacrimi în urmă. Ne vei lipsi! Dumnezeu să te aibă în grijă! Condoleanțe familiei îndurerate!” - Livia Cusiac.