Foresta rămâne cu maximum de puncte și după disputarea partidelor din etapa a IV-a. Sucevenii au dispus sâmbătă după amiază, pe Areni, cu scorul de 3-1, de nou promovata Viitorul Darabani. „Galben-verzii” au început prost meciul și s-au văzut conduși pe tabela de marcaj în minutul 22, după reușita lui Arcip. Fotbaliștii antrenați de Dorin Goian au izbutit să întoarcă soarta partidei până la pauză, prin golurile marcate de Netbai, din penalty, Căinari, cu șut sănătos, de la 25 de metri și același Netbai, după o reluare norocoasă, cu capul.

O victorie reconfortantă a obținut și Bucovina Rădăuți, 3-0 pe Municipal,  împotriva celor de la Dante Botoșani, cu Aftanache (52), Dumitraș (76) și Stoian (90+2), marcatori.

Șomuz, în schimb, a pierdut în extremis la Piatra Neamț, în fața Ceahlăului. Fălticenenii au fost cei care au deschis scorul, prin Vitu, în minutul 17, egalarea fiind restabilită de P. Petre, din lovitură de la 11 metri, în minutul 32. Golul care a stabilit rezultatul final a fost înscris de Copoț-Barb, în minutul 88.