Un bărbat în vârstă de 59 de ani din Suceava și-a găsit sfârșitul în propria casă în urma unui incendiu izbucnit în toiul nopții. Alarma de incendiu s-a dat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1.30, la un bloc de locuințe din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava.

Pompierii militari de la Detașamentul Suceava au găsit un incendiu care se manifesta în interiorul unui apartament situat la etajul II, cu pericol de propagare la locuințele învecinate Pompierii au pătruns în apartamentul inundat cu fum, stingând focul și luând măsuri de ventilare a locuinței și a casei scării blocului. Din fericire, fumul nu a intrat în alte apartamente și nu a fost necesară evacuarea locatarilor. Din păcate, în camera din care pornise focul pompierii au găsit un bărbat în stare de inconștiență, cu arsuri foarte grave pe corp.

Proprietarul, un bărbat în vârstă de 59 de ani, a fost evacuat și preluat de către paramedicii SMURD și echipajul cu medic de la SAJ Suceava, însă din păcate personalul medical nu a putut decât să constate decesul.

Pompierii militari transmit că focul a distrus elemente de mobilier, materiale textile, aparate electrocasnice și altele din interiorul camerei în care se afla bărbatul iar restul apartamentului a fost degradat de fum și de temperaturile foarte ridicate, dezvoltate de incendiu.

”Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un scurtcircuit, produs la un conductor electric defect. Misiunea echipajelor s-a finalizat în jurul orei 3:00, fiind salvate restul apartamentului și locuințele învecinate”, au transmis, duminică dimineață, pompierii militari suceveni.