După revenirile lui Robert Martin și Valentin Hagiu, Foresta este foarte aproape să-l readucă pe Areni și pe mijlocașul Sebastian Nechita, care a mai îmbrăcat tricoul grupării sucevene în urmă cu trei sezoane. Nechita, care este sucevean get-beget, fiind format de antrenorul Bogdan Pantea la clubul Juniorul, aparține în acest moment de FC Botoșani, iar în turul campionatului a evoluat sub formă de împrumut în eșalonul al treilea, pentru formația Dante Botoșani. Fostul internațional de juniori al României a avut un sezon de toamnă foarte reușit, izbutind să înscrie nu mai puțin de cinci goluri.

Gruparea suceveană are acordul verbal al celor de la FC Botoșani în ceea ce privește împrumutul lui Nechita la Foresta, jucătorul în vârstă de 19 ani este și el de acord, așa că există toate premisele ca această mutare să se oficializeze în cel mai scurt timp.

În altă ordine de idei, antrenorul Dorin Goian a stabilit startul pregătirii de iarnă pentru data de 23 ianuarie, urmând ca după perioada de reacomodare la efort echipa suceveană să plece într-un stagiu centralizat la Gura Humorului, cartierul general fiind stabilit la Hotelul Toaca Bellevue.

Oficialii clubului au schițat și programul partidelor de verificare, după cum urmează: pe 11 februarie, cu Gloria Bistrița, pe 18 februarie și 1 martie, cu Șomuz Fălticeni, pe 22 februarie, cu Aerostar Bacău, pe 25 februarie, cu Rapid Brodoc, și pe 4 martie, cu Bucovina Rădăuți.

Foresta a încheiat sezonul de toamnă pe primul loc în ierarhia Seriei I a Ligii a III-a, avansul important de 9 puncte față de următoarea clasată asigurându-i deja formației sucevene calificarea în play-off.

„Galben-verzii” vor relua campionatul pe 11 martie 2023, cu un meci pe teren propriu în compania Ceahlăului Piatra Neamț.