Un tânăr în vârstă de 20 de ani s-a ales cu dosar penal și cu amenzi după ce, pe lângă faptul că s-a urcat la volan fără a avea permis de conducere, a mai și circulat cu viteză excesivă pe raza localității de domiciliu. Ghinionul respectivul a fost că duminică după-amiază, în jurul orei 15.30, un echipaj de la Serviciul Rutier Suceava acționa cu aparatul radar pe DN 2E, pe raza comunei Poieni Solca. Echipajul cu radar a înregistrat un autoturism Ford care rula cu 110 km/h, în localitate.

Polițiștii din echipaj au oprit mașina și au constatat că la volan este un tânăr. Acesta le-a spus polițiștilor că nu are asupra sa nici un document și că nu este posesor de permis de conducere. A fost nevoie de așadar de verificări în baza de date.  

S-a stabilit ulterior că este vorba de un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Poieni Solca, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Printre altele, s-a mai constatat și că mașina are ITP-ul expirat de la mijlocul lunii decembrie a anului trecut.

Tânărul a încasat o amendă de 1.450 de lei, i s-a reținut certificatul de înmatriculare al mașini și, evident, s-a ales și cu dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a avea permis de conducere.