Bucovina Rădăuți a început seria meciurilor de pregătire în compania unui adversar cu nume, Politehnica Iași. Partida s-a disputat vineri după-amiază, pe terenul sintetic din dealul Copoului și s-a încheiat cu victoria formației pregătite de Ionuț Plămadă, cu scorul de 4-2. Oaspeții au arătat o mare poftă de joc și conduceau în minutul 22 cu 3-0 pe tabela de marcaj, prin golurile marcate de Armand Șvichi (8), Radu Ungurianu (20) și Adrian Stroe (22). Echipa gazdă, antrenată de Leo Grozavu, a revenit în meci grație reușitelor semnate de Antonio Dumitru (45) și Francisc Cristea (58), scorul final fiind stabilit de Bogdan Baciu (65).

Bucovina Rădăuți a evoluat în alcătuirea: Udeanu – Șpac, Dumitraș, Florescu, Coajă, Stroe, Săhlean, R. Cimbru, Șvichi, Ungurianu, Stoian. Au mai intrat: Butnariu, Gheorghiță, Baciu, Irimescu, Aftanache, Coroamă, Derevlean, Popovici, Leonte.

Gruparea rădăuțeană mai are perfectate în această iarnă meciuri de verificare cu Juniorul Suceava (28 ianuarie), Gloria Bistrița (2 februarie) și Foresta Suceava (4 martie).

După disputarea a 15 etape din sezonul regulat, Bucovina ocupă poziția secundă în ierarhia Seriei I a Ligii a III-a. În primul meci de campionat din 2023, pe 11 martie, formația rădăuțeană va evolua pe teren propriu, împotriva celei de-a treia clasate, CSM Bacău.