Ceața a perturbat din nou, duminică dimineață, traficul aerian la Aeroportul „Ștefan cel Mare” din Suceava. Directorul aeroportului, Ioan Măriuța, a informat, printr-un comunicat de presă, că urmare a temperaturilor extrem de ridicate din ultimele zile, fenomenul de ceață a reapărut în zona aeroportului, din dimineața zilei de duminică. Vizibilitatea scăzută a făcut imposibilă aterizarea zborului companiei Wizz Air de la Memmingen (Munchen Vest), care a fost redirecționat către aeroportul din Iași. Pasagerii au fost transportați cu autocarele la Suceava.

După-amiază, după ce ceața s-a risipit, aeronava Wizz Air a revenit pe Aeroportul Suceava pentru a prelua pasagerii zborului către Bologna programat la ora 14.50. Urmare a îmbunătățirii vizibilității, traficul aerian a reintrat în normal, astfel că zborurile spre București și Bologna ale companiilor aeriene TAROM și Wizz Air au decolat de pe Aeroportul Suceava spre destinațiile respective. Aeronava companiei TAROM de la București a aterizat pe Aeroportul Suceava și a decolat înapoi spre București. Aeronava companiei Wizz Air de la Iași a aterizat pe Aeroportul Suceava și a efectuat zborul spre Bologna, iar aeronava companiei aeriene Ryanair din direcția Manchester a reușit să aterizeze, după o primă încercare ratată de aterizare, iar apoi a decolat spre Manchester. De asemenea, a aterizat și avionul companiei Wizz Air din direcția Londra (Luton).

„Menţionăm încă o dată că decizia anulării, reprogramării sau devierii unui zbor spre alt aeroport aparține strict companiei aeriene; de altfel, compania se ocupă de toate formalitățile legate de transport și acomodare ale pasagerilor afectați de întârzieri/anulări/reprogramări ale zborurilor. De asemenea, reamintim pasagerilor că vor fi informați pe toate mijloacele disponibile din partea operatorilor aerieni (sms, e-mail etc.), cât și de către personalul de la check-in prin informări atât la ghișeele check-in, cât și prin sistemul audio”, a precizat directorul general Măriuța.