Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Suceava a anunțat că organizează joi o minibursă a locurilor de muncă la Gura Humorului.

Evenimentul va fi organizat în parteneriat cu Centrul Școlar de Educație Incluzivă ”Sf. Andrei” Gura Humorului, la sediul acestuia (strada Parcului 1-3), și va începe de la ora 10.00.

Târgul de joburi își propune să acopere necesarul de personal al angajatorilor locali și să consilieze elevii din clasele terminale.

Angajatorii interesați să găsească forță de muncă vor avea ca opțiuni 40 de viitori absolvenți ai centrului școlar, ce vor obține diplome de calificare în meseriile bucătar, confecționer și tâmplar, dar și șomerii înscriși în evidența punctului de lucru local Gura Humorului al AJOFM Suceava. Cei mai mulți dintre acești oameni aflați în căutarea unui serviciu au calificări în domeniile construcții, industria ospitalieră, confecții textile, servicii de curățenie și salubrizare.

AJOFM a ținut să sublinieze și că poate oferi subvenții pentru acoperirea cheltuielilor de personal angajat din rândul grupurilor țintă care vor fi prezente la bursa locurilor de muncă.