Cătălin Cimpoiaşi, cunoscut sub numele de Cimpa, a fost dus în după-amiaza zilei de miercuri la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava cu ”mascaţii”.

Acesta a fost oprit în trafic de lucrătorii serviciului Poliţiei Rutiere Suceava pentru că avea folii neconforme pe geamurile maşinii cu care circula, dar şi pentru o serie de probleme cu numărul de înmatriculare. În momentul în care a fost oprit, poliţiştii i-au cerut să sufle în etilotest şi în aparatul drugtest, însă omul cunoscut ca „profesorul şcolii de șmecheri de la Albina” a refuzat. În scurt timp la faţa locului au apărut şi lucrătorii Serviciului de Acţiuni Speciale al IPJ Suceava, iar Cimpa a fost dus la Spitalul Județean. Aici i-au fost recoltate probe de sânge care vor fi trimise la Serviciul de Medicină Legală Suceava, pentru a se stabili dacă a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Aceleaşi probe, precum şi probe de urină, vor fi trimise şi la Serviciul de Medicină Legală Iaşi, unde se va analiza dacă Cimpa a consumat substanţe stupefiante.

Cimpa este cunoscut ca un adevărat cal breaz în Suceava, după tot felul de găinării pe care le-a comis, şi a scăpat basma curată de cele mai multe ori pentru că victimele şi-au retras plângerile. În acest moment el se află sub control judiciar, iar dacă analiza probelor de sânge va confirma că a consumat băuturi sau substanţe interzise riscă să ajungă după gratii.