Atleții de la CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc s-au remarcat zilele trecute la Târgu Jiu, cu prilejul Campionatului Național de 10 kilometri și al Campionatului Național de probe neclasice.

Astfel, Mădălina Elena Sîrbu a cucerit aurul la tineret și bronzul la seniori în proba de 10 kilometri cu o performanță extraordinară, 33:35.27, realizând baremul de calificare pentru Campionatul European de tineret din Finlanda.

Talida Sfarghiu s-a impus în probele neclasice de 1.000 și 2.000 de metri, realizând recorduri personale în ambele curse.

De asemenea, Cosmin Nisioiu a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere la 1.000 de metri și s-a clasat al treilea la 600 de metri, în vreme ce Antonia Bodnariuc și-a trecut în palmares medaliile de argint, la 2.000 de metri și bronz, la 1.000 de metri.

„Viitorul sună bine ținând cont că suntem la început de sezon în aer liber și ne pregătim pentru Campionatul European de tineret. Vreau să mulțumesc Consiliului Local Câmpulung Moldovenesc, primarului Mihăiță Negură, Goldnutrition Romania, Restaurantului „La Papa Bun”, firmei de echipament sportiv „Joma”, și tuturor celor care ne-au fost alături”, a declarat antrenoarea Erzilia Țîmpău.