Un tânăr în vârstă de 20 de ani, care conducea cu viteză un autoturism pe drumul județean Suceava – Berchișești, a fost protagonistul unui accident violent, mașina scăpată de sub control intrând violent într-un stâlp de electricitate și ajungând apoi în gardul unei case. Accidentul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jur de ora 2.45. Tânărul de la volan și fratele său, pasager în mașină, au scăpat din fericire fără leziuni grave. Distrugerea stâlpului a dus la o intervenție de urgență a lucrătorilor de la Electricitate, care au fost nevoiți să întrerupă energia electrică în tot satul Măzănăești, comuna Drăgoiești.

Din ancheta poliției rezultă că în jurul orei 2.45 din noapte, tânărul în vârstă de 20 de ani, Ambrozie B., din Berchișești, care conducea un VW Bora, pe DJ 209C, pe raza satului Măzănăești, având direcția de la Suceava spre Berchișești,  din cauza neadaptării vitezei, a intrat cu mașina pe sens opus, părăsind apoi partea carosabilă și doborând stâlpul de electricitate din șanț.

După acest impact autoturismul a fost proiectat într-un gard al unui imobil din apropiere.

Inițial, cei doi frați din mașină au refuzat transportul la spital. Ulterior, un minor de 17 ani, fratele mai mic al șoferului, a ajuns la spital, având o leziune la gleznă.   

Tânărul care a provocat accidentul a fost verificat cu etilotestul și s-a stabilit că nu consumase alcool.