Eleva Antonia Seciu, în vârstă de 12 ani, a obținut recent, la Mangalia, Trofeul Festivalului Tinereții, la secțiunea Folclor, grup 10 – 14 ani. De asemenea, suceveanca, elevă în clasa a VI-a la Școala Gimnazială „Ion Creangă”, diriginte prof. Loredanna Pașcan, și elevă a Școlii Populare de Artă „Ion Irimescu”, anul III, canto, clasa prof. Alexandru Dumbravă, și anul II, chitară, clasa prof. Laura Hreniuc, a impresionat juriul și a câștigat Premiul I și la secțiunea „Creație în stil tradițional”. Antonia Seciu, purtând un frumos costum popular, a convins și la partea artistică, dar, în primul rând, a încântat juriul cu interpretarea pieselor de muzică populară, fiind apreciată și aplaudată de toți cei prezenți.

De un an, Antonia merge și la Palatul Copiilor Suceava, la cercul profesorului Daniel Aniculăesei, iar de trei luni colaborează cu Grupul Tradițional „Dor” din Moara.

Eleva a început să cânte la vârsta de 6 ani. A participat la numeroase concursuri, festivaluri, emisiuni TV și de radio, spectacole, evenimente etc. Și-a trecut în palmares mai multe premii: Premiul I la concursul „Tezaur Folcloric”, Premiul I la concursul „Sărbătoarea de sub brazi”, Premiul I la concursul „Copil ca tine sunt și eu”. În luna decembrie 2022, a fost „Ambasador al Unirii”, la Alba-Iulia, unde a câștigat Premiul II. Unul dintre premiile cele mai mari, obținute în anul 2022, a fost Premiul I și Titlul de „Prințesa Sânzienelor”, la Concursul Național „Regina Sânzienelor”.

După cele două premii câștigate recent la Mangalia, Antonia mulțumește acum, la final, organizatorilor Festivalului Tinereții -  Muzică Ușoară și Folclor, desfășurat în perioada 21 – 27 august 2023, în Piața Republicii, în fața Casei de Cultură din Mangalia, juriului, profesoarei Alexandra Dăncilă Dumbravă, maestrului Alexandru Havriliuc și tuturor oamenilor care au încurajat-o și au susținut-o să ajungă la performanță.