Un bărbat a murit după ce mașina pe care o conducea a fost implicată într-un grav accident rutier pe șoseaua de centură a municipiului Rădăuți. Cel decedat este un bărbat de 32 de ani, din Marginea. Se numește Daniel Nechitean, iar înainte de evenimentul care avea să-i curme viața a fost la școală, unde și-a lăsat copiii. Bărbatul avea o firmă care vindea materiale de construcții și care avea sediul în Rădăuți, în zona Podul Vlădichii, acolo unde se îndrepta și Daniel Nechitean în dimineața zilei de luni, 18 septembrie. Autoturismul marca VW Tiguan condus de bărbatul din Marginea s-a ciocnit violent de cupa unui utilaj Wola. Șoferul de pe mașina mică a rămas prins între fiarele contorsionate și a fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare pentru a fi extras. Pentru a oferi sprijin, la locului accidentului au mers pompierii militari ai Detașamentului Rădăuți cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2 cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Din păcate, după ce a fost scos din mașină, echipajele medicale sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Și conducătorul utilajului a fost monitorizat de echipajele medicale, iar ulterior a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate. Impactul a fost unul deosebit de violent, iar autoturismul VW Tiguan a fost distrus total în partea din față.

La fața locului nu s-au găsit urme de frânare, astfel încât se iau în calcul toate ipotezele, inclusiv sinucidere. Totuși, cei care îl cunosc pe Daniel Nechitean susțin că a fost vorba doar de un accident, iar soarele puternic care bătea la orele dimineții și făcea șoseaua să lucească ar putea fi o cauză a tragediei. Daniel Nechitean a candidat în cursul anului 2020 pentru funcția de primar al comunei Marginea, din partea Partidului Verzilor.