Muzeul Arta Lemnului (MAL) Câmpulung Moldovenesc este din nou gazda Atelierului de pictură pentru copii, coordonat de prof. Mihaela Pîrlea. Atelierul se va desfășura la Mansarda MAL, în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, pe durata întregului an școlar.

Copiii din clasele I-VIII pot să se înscrie la cursuri de pictură pe lemn, pânză și hârtie / tehnici în creion, toate pentru a-și dezvolta abilităților artistice și simțul estetic.

Înscrierile se pot face la telefon 0760 984 522. Conform datelor furnizate de Muzeul Arta Lemnului, Mihaela Pîrlea îmbină arta şi training-ul într-un atelier plin de culoare dedicat atât celor mici, cât şi celor mari. Absolventă a unui Master la Universitatea de Artă Bucureşti, Facultatea de Arte Decorative şi Design, specializarea Artă Murală, şi membră a Asociaţiei Artiştilor Plastici, Mihaela a ucenicit ani de-a rândul în atelierul mamei sale - cunoscut pictor contemporan. Fiind absolventă a Academiei de Studii Economice din București, având primul Master în Afaceri Internaționale, Mihaela a lucrat ca trainer, în perioada 2002-2009, pentru cea mai mare universitate corporativă din România.

În 2008 primește certificare europeană de trainer și coordonează activităţi de training, e-learning, customer education şi programe de MBA. Din 2009 până în 2011, Mihaela Pîrlea începe o activitate antreprenorială, fiind consultant și trainer la propriul PFA - Tailored Solutions.

Din 2011 și până în 2021, Mihaela realizează proiecte şi programe pentru tineri şi copii în domeniul artelor plastice, atât în școli (inclusiv la Școala Germană din București) și grădinițe de stat, cât și private, și participă anual la proiectul Săptămâna Altfel. Din 2021, Mihaela predă pictură și educație plastică la Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc. Proiecte de artă murală şi amenajare spaţiu public: 2016 - Ornament exterior, stil brâncovenesc, Biserica Parhon – București, 2014 - Rădăcini, proiect Master Artă Murală cu realizarea a patru tehnici murale (frescă, al seco, mozaic şi sgraffito), la sediul Aşezământului Sfinţii Martiri Brâncoveni, Parohia „Sfânta Vineri” Pajura, 2012, Grădiniţa Românească – pictură faţadă şi curte interioară.