Handbaliștii de la CSU Suceava vor avea o misiune aproape imposibilă în etapa a V-a a Ligii Naționale, urmând să evolueze pe terenul campioanei României, Dinamo București. Partida se va disputa vineri, cu începere de la ora 17.00, și va fi transmisă în direct de postul de televiziune PRO Arena.

„Venim după două victorii consecutive în campionat, avem moralul ridicat și ne dorim să dăm o replică bună. Așa s-a întâmplat de altfel în startul sezonului, la meciul din Supercupa României, când am reușit să ne ținem de ei, ba chiar am și condus pe tabela de marcaj în câteva rânduri. Sper să ne iasă jocul nostru în mare viteză și să le punem probleme dinamoviștilor”, a declarat antrenorul principal al universitarilor, Bogdan Șoldănescu.

Fost campion al României cu formația bucureșteană, extrema Răzvan Gavriloaia știe cel mai bine ce înseamnă Dinamo.

„Pentru orice echipă din țara noastră o confruntare cu Dinamo reprezintă o mare provocare, dar și un prilej de sărbătoare pentru iubitorii handbalului. Formația lui Xavi Pascual are o calitate extraordinară, impune ritmul jocului de fiecare dată și este greu să-i faci față. Noi, după începutul ezitant de sezon, am dovedit în ultimele jocuri că suntem în creștere de formă și mergem în Capitală să dăm ce avem mai bun”.

Înaintea rundei a V-a, CSU Suceava ocupă poziția a șasea în clasament, în vreme ce Dinamo e lider cu maximum de puncte.