În perioada 23 – 24 septembrie 2023, la Shopping City Suceava are loc a VI-a ediție a evenimentului Planeta pasionaților – Târg de activități extrașcolare. Dedicat copiilor de toate vârstele dornici să-și exploreze potențialul și pasiunile, evenimentul reunește cluburi și asociații ai căror reprezentanți îi pot ajuta pe copii să descopere diverse activități pentru petrecerea timpului liber.

Timp de două zile, între orele 11:00 – 18:00, părinții și copiii vor avea oportunitatea de a discuta direct cu reprezentați din diverse domenii și vor putea alege împreună activitățile extrașcolare potrivite.

Evenimentul va reuni, în incinta centrului comercial: cluburi de dans și muzică,centre de limbi străine, after school, centre educaţionale, cluburi de baschet, șah, echitație, arte marțiale, robotică, voluntariat și multe altele.

Pe tot parcursul târgului, copiii vor fi implicați în diverse activități, precum ateliere și programe demonstrative, gândite special pentru a-i ajuta pe aceștia să-și descopere pasiunea.

Totodată, nu vor lipsi nici activitățile distractive.

Pe 23 și 24 septembrie, între orele 13:00 – 17:00, alături de animatorii Mica Mia, cei mici vor avea parte de jocuri interactive, ateliere de reciclare creativă și baloane modelate.

De asemenea, copiii se vor bucura de prezența mascotelor Minnie și Mickey Mouse, precum și de sesiuni de face painting.

Duminică, 24 septembrie, începând cu ora 12.00,  în zona de food a centrului comercial va avea loc un spectacol de demonstrații de karate Isshinryu, susținut de Clubul Sportiv Ryukay, demonstrații de judo, susținute de ACS Judo Bucovina. 

Începând cu ora 13:30, vor urca pe scenă copiii talentați și pasionați de muzică din cadrul Academiei de Arte Modus Vivendi.

Spectacolul de  demonstrații va continua cu momente muzicale susținute de InspirArt Music School, începând cu ora 15:30.

La final, participanții vor asista și la un program special de dans pregătit de Interob Studio Centru Educațional și Școală de Dans.

Pe tot parcursul târgului, copiii vor avea oportunitatea de a observa fiecare activitate, de a se informa și, cei mai hotărâți dintre ei, chiar de a opta pentru una dintre activitățile care s-a dovedit a fi suficient de atractivă pentru a le ocupa timpul liber.