O adevărată demonstrație de forță a oferit PSD Rădăuți la depunerea listei cu semnături și a celei pentru candidați la alegerile locale din 9 iunie. Pentru a-l susține pe Traian Andronachi, candidatul partidului pentru funcția de primar al municipiului Rădăuți, dar și pe ceilalți oameni care se regăsesc pe lista de consilieri locali, au fost prezenți peste 150 de oameni.

Printre cei care i-au fost alături lui Traian Andronachi se regăsesc doi foști primari ai municipiului, Mihai Frunză și Nistor Tatar, deputatul Eugen Bejinariu, dar și mulți tineri și femei, semn că PSD Rădăuți dă importanță deosebită implicării sexului frumos în politică.

”Cu o puternică determinare, echipa noastră și-a depus candidaturile. Ceea ce ne dorim noi este ceea ce își doresc toți rădăuțenii: drumuri și trotuare bune, parcuri în care să îți facă plăcere să te plimbi, locuri de joacă și de agrement, apă curată la robinete, căldură și apă caldă, salubrizare și toate acestea la prețuri corecte. Cu alte cuvinte, ne dorim normalitate. Gata cu promisiunile de care toți suntem sătui. Având rădăuțenii alături, în curând vom demonstra că <Da, se poate!>. Se poate ca Rădăuțiul să redevină “Perla Bucovinei”. Acesta e angajamentul pe care îl luăm. Așa să ne ajute Dumnezeu”, a fost mesajul transmis de Traian Andronachi și echipa sa de consilieri.

Candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Rădăuți spune că are cea mai competitivă echipă și că are convingerea că victoria în alegeri nu poate fi decât o chestiune de zile.