Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, a declarat la Cornu Luncii că primarul acestei comune, Gheorghe Fron, este primarul cu cele mai multe proiecte din județ. Prezent la o întâlnire cu locuitorii din Cornu Luncii, Gheorghe Șoldan a spus că valoarea proiectelor din această comună este de peste 236 milioane, adică aproximativ 47,5 milioane de euro, concretizate în investiții în modernizarea comunei Cornu Luncii începând din anul 2012, când Gheorghe Fron a fost ales primar.

„Gheorghe Fron este omul cu care vorbesc destul de des la telefon și cu care mă mândresc că îl am în echipa mea. E unul dintre primarii pe care îi dau exemplu și pot să dau multe exemple atunci când vorbim despre ce se poate face la nivel local pentru sprijinirea antreprenorilor și crearea de locuri de muncă”, a precizat Șoldan. El a arătat că în Cornu Luncii sunt în prezent 655 de agenți economici și peste 1.000 de locuri de muncă, iar prioritatea lui Gheorghe Fron a fost și este să aducă acasă familiile celor plecați la muncă în străinătate.

Unul dintre fiii satului e Marius Buză, care după 12 ani în Marea Britanie a revenit pe meleagurile natale și a deschis, la Sasca Nouă, Satul românesc de altădată, ceea ce arată că se poate. Trebuie doar să fim o echipă! Și vreau să precizez că îmi doresc să dezvolt infrastructura județului, să modernizez toate drumurile județene și să accelerez proiectul autostrăzii A7, pentru că am sprijinul Guvernului Marcel Ciolacu și al ministrului Sorin Grindeanu. Vreau să adun lângă mine cei mai buni specialiști în atragerea de fonduri europene și să dezvoltăm fiecare localitate din județ”, a declarat candidatul PSD pentru conducerea CJ Suceava. El a arătat că au trecut deja 12 ani de administrație liberală și aproape jumătate dintre localitățile din județ nu au sistem de apă potabilă.

„Salariile sunt printre cele mai mici din România, iar cei mai mulți copii cu părinți plecați la muncă în străinătate sunt la noi în județ. Vremea în care un singur om conduce un județ trebuie să apună pe 9 iunie. Vin cu o viziune tânără asupra județului Suceava și am alături o echipă de primari care fac performanță în administrație. Iar Gheorghe Fron e unul dintre ei.

Am nevoie și de sprijinul dumneavoastră, dragi locuitori ai comunei Cornu Luncii”, a spus Gheorghe Șoldan.