Primarul comunei Mitocu Dragomirnei, Radu Reziuc, și-a depus candidatura din partea PSD pentru al doilea mandat. Radu Reziuc a fost însoțit de membrii PSD din Mitocu Dragomirnei, la Biroul Electoral fiind depuse și candidaturile pentru Consiliul Local. „Am fost primii și avem încredere în dumneavoastră că așa vom fi și după alegeri! La momentul depunerii dosarelor, am avut onoarea de a fi sprijinit și susținut de domnul deputat Eugen Bejinariu și de membrii propuși pentru Consiliul Local”, a spus Reziuc.

El a adăugat că obținerea unui nou mandat reprezintă o garanție că proiectele de dezvoltare ale comunei Mitocu Dragomirnei, proiectele de creştere a calităţii vieţii cetăţenilor vor fi duse la bun sfârşit.

„Cu inima plină de dedicare și cu un plan solid pentru viitorul comunei, vă invit să fiți alături de noi în această cursă electorală. Avem nevoie de majoritate în Consiliul Local, majoritate care nu poate fi asigurată decât prin votul acordat candidaţilor la Consiliul Local din partea PSD. S-au văzut clar piedicile puse până acum pentru dezvoltarea comunei. Este timpul să ne unim și să valorificăm potențialul imens al comunei Mitocu Dragomirnei. Cu Dumnezeu înainte pentru o comună unită!”, a transmis Radu Reziuc.