La Muzeul de Științele Naturii Suceava a avut loc, la sfârșitul lunii mai, vernisajul expoziției „Festivalul culorilor”, expoziție de desene ce au fost realizate de eleva Maribell Nicoleta Cojocar. Are doar 8 ani, este elevă în clasa I la Școala Gimnazială Nr. 4 și este sigură că și-a găsit drumul: „sunt un mic artist din regiunea Bucovinei”.

Sub îndrumarea învățătoarei Maria Vișinari, dar și a prof. Alina Ștefîrța, care a ajutat-o pe Maribell să își perfecționeze tehnica acuarelei, „mica pictoriță” este susținută în tot ce face de mama ei, „mama este sursa mea de inspirație”. La vernisaj, Maribell Cojocar a fost înconjurată de colegi, prieteni, familie și a primit multe flori.

„Picturile mele sunt pentru tine, dragă vizitator. Acesta este felul meu de a împărtăși cu tine frumusețea și bucuriile vieții”, este mesajul fetiței, care vă invită cu mare drag să treceți pragul Muzeului de Științele Naturii Suceava și să descoperiți „călătoriile vizuale ale imaginației mele”, să descoperiți universul artistic al Maribellei Cojocar.