Pompierii din serviciile voluntare sau private au concurat pentru a stabili cine este cel mai bun. Concursul a avut loc sâmbătă, 15 iunie, pe stadionul „1 Mai”, din municipiul Suceava.

La start s-au aliniat pompieri de la Serviciile voluntare pentru situații de urgență din Bosanci, Cacica, Crucea și Salcea, dar și de la Serviciile private pentru situații de urgență ale operatorilor economici „Egger România” și „Rompetrol Downstream”, punctul de lucru Vatra Dornei.

S-a concurat în trei probe, respectiv ștafeta de 4×100 m, pista cu obstacole și dispozitivul de intervenție.

La final, câștigători la faza județeană a competiției au fost desemnați Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bosanci, respectiv Serviciul Privat pentru Situații de Urgență Egger.

”Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava felicită toate echipele participante pentru implicare și dăruire. Dorim să subliniem importanța vitală a Serviciilor voluntare pentru situații de urgență (SVSU) în derularea misiunilor specifice, în slujba cetățenilor.

Pompierii voluntari sunt și ei adevărați eroi ai comunităților noastre, care dau dovadă de curaj, dăruire și spirit de echipă excepționale, fiind mereu pregătiți să intervină în situații de urgență”, au transmis reprezentanții ISU Suceava.