În sistemul de învăţământ sunt prea multe schimbări și prea multe reforme, a spus, luni, la Craiova, ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor.

Fifor a spus luni, după deschiderea noului an şcolar de la Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti" din Craiova, unde a participat în calitate de părinte, că în sistemul de învăţământ românesc sunt prea multe schimbări și că își doreşte ca lucrurile să se stabilizeze.

„În sistemul de învăţământ sunt prea multe schimbări, prea multe reforme şi asta spun şi în calitate de părinte şi în calitate de dascăl şi îmi doresc ca sistemul de învăţământ românesc să se stabilizeze şi să se găsească formula cea mai bună adaptată pentru schimbările acestea extrem de dinamice ale societăţii, astfel încât să avem parte de generaţii foarte bine pregătite şi nu doar la nivelul bagajelor de cunoştinţe, ci şi de caractere puternice care să poată lua viaţa în piept. Există oameni foarte capabili la catedră şi îi preţuiesc din toată inima, până la urmă în mâinile lor ne dăm copiii, sunt cei care le călăuzesc primii paşi în şcoală. Important pentru noi ca părinţi este să le fim alături în acest efort şi să punem umărul, astfel încât în final copilul să aibă numai de câştigat", a declarat presei Mihai Fifor.

Acesta şi-a dus cei doi copii în clasa pregătitoare la Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti" din Craiova.