În ultimul timp a început să se vorbească din nou despre o posibilă „colaborare” între CSA Steaua și FCSB. Miercuri dimineață, Narcis Răducan a făcut lumină și a vorbit despre situația de la vicecampioana României. Din câte se pare, în momentul de față nu se are în vedere o eventuală împăcare.

Situația este mult prea complexă; nici oficialii nu o înțeleg foarte bine. „Dragomir are foarte multe calități, dar nu știu dacă poate face asta. Nu s-a discutat în cadrul clubului nostru despre așa ceva. Dacă se va ajunge la concesie, ar fi în folosul suporterilor steliști, dar până la momentul respectiv, noi ne continuăm drumul și ne consolăm cu această situație. Dimineață discutam cu câțiva suporteri. E foarte greu să îi faci să înțeleagă pe toți situația în care ne aflăm. De altfel, nici noi nu o înțelegem prea bine. Ne vedem de treaba noastră și încercăm să facem performanță așa”, a declarat Narcis Răducan la Pro X. De cinci ani, CSA Steaua și FCSB se războiesc prin tribunale pentru brandul Steaua. Instanța a dat dreptate „militarilor”, iar Becali se chinuie să reintre în drepturile de folosire.

Conducerea CSA a reacționat după anunțul făcut de Dumitru Dragomir că ar putea negocia o împăcare între Gigi Becali și Armată. „Conducerea CSA „Steaua București” nu a fost solicitată pentru consultări pe subiectul mărcii ori palmaresului sportiv al echipei „Steaua București”.

Reiteream poziția, exprimată în repetate rânduri, că evoluția demersurilor legate de valorifcarea mărcii „Steaua București”, nu este dictată de decizii arbitrare, ci de stricta aplicare, cu bună credință, a legii, în urma deciziei definitive a ICCJ în acest caz, care a creat obligații legale ce nu pot fi ignorate sau amânate.
Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” București rămâne consecvent proiectelor sale și îi asigură pe suporterii steliști că va duce mai departe istoria de zeci de ani scrisă de generații întregi de sportivi și că, prin demersurile sale, va continua tradiția fotbalistică roș-albastră”