Asociaţia Ghizilor din Bucovina şi Primăria municipiului Fălticeni, în colaborare cu Inpride Fălticeni, organizează joi, 24 iunie, a VI-a ediţie a manifestării „Cultura în Parc”. Începând cu ora 18,00, pe Aleea pietonală, va avea loc vernisajul expoziţiei de fotografie „Înălţimi. Riscuri. Bucurii.”, având ca temă fotografiile realizate în cadrul expediţiei din Nepal şi reunite sub titlul „Călător în Nepal” şi un concert în aer liber susţinut de trupa Conversaţii Acustice din Suceava. 

„Cultura în Parc şi-a propus încă de la început să fie altfel decât un eveniment în aer liber, să se axeze nu doar pe muzică, ci şi pe film, fotografie, pictură, teatru, călătorii şi altele. Toate pentru a încânta publicul din Fălticeni, de drag de frumos şi de oameni.

Expoziţia foto este rezultatul călătoriei în Nepal a doi membri ai Asociaţiei Ghizilor din Bucovina. Timp de aproape două săptămâni aceştia şi-au propus să descopere lumea ascunsă din cătunele nepaleze. O altă cultură, o lume diferită, fericită şi săracă. Un amalgam de momente surprinse toate în fotografiile celor doi membri pe care vă invităm să le descoperiţi pe 24 iunie”, ne-a spus Nicoleta Loghin, responsabil comunicare, Asociaţia Ghizilor din Bucovina. 

Accesul este liber.