Două mașini s-au ciocnit, luni seară, pe o stradă, din Rădăuți, ancheta polițiștilor indicând că accidentul s-a produs după ce un șofer a gestionat prost o curbă și a pătruns pe contrasens.  

Conform anchetei poliției, un tânăr în vârstă de 29 de ani, din municipiul Rădăuți, în timp ce conducea o autoutilitară Opel Combo, pe strada 1 Mai, având direcția de deplasare dinspre Frătăuții Vechi spre centrul orașului, într-o curbă la dreapta, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat frontal într-un VW Golf, condus regulamentar de o șoferiță din comuna Marginea.

La fața locului au intervenit pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Din fericire, nu au fost probleme grave. Doar o femeie de 49 de ani, pasageră în VW-ul care se deplasa regulamentar, a fost transportată la Spitalul Municipal Rădăuți, fiind diagnosticată cu o contuzie de umăr și de pumn, fără probleme deosebite. Un alt rănit a primit îngrijiri la fața locului, fără a mai fi transportat la spital.

Polițiștii au deschis un dosar penal și continuă cercetările.