Spitalul Județean de Urgență „Sfântul loan cel Nou” Suceava organizează concurs pentru ocuparea a 14 posturi vacante, pe perioadă nedeterminată. Cele mai multe posturi vacante scoase la concurs sunt la secția Anestezie Terapie Intensivă (ATI): două posturi de medic specialist ATI și patru de medic rezident ultimul an ATI.

La secția Boli Infecțioase sunt scoase la concurs cinci posturi pentru medici cu această specialitate: patru posturi de medic specialist și unul de medic rezident ultimul an. Spitalul mai caută un medic specialist confirmat în specialitatea medicină de laborator pentru Laboratorul BK și biologie moleculară, Compartimentul Biologie moleculară, un medic primar confirmat în specialitatea medicină nucleară, pentru Laboratorul de medicină nucleară, și un medic specialist confirmat în specialitatea medicină legală la Serviciul Județean de Medicină Legală pentru cabinetul de la Câmpulung Moldovenesc. Toate posturile sunt cu normă întreagă și contract pe perioadă nedeterminată.

Înscrierea la concurs se face pe site-ul Spitalului Județean de Urgență „Sfântul loan cel Nou” Suceava, în termen de 15 zile calendaristice de la apariția anunțului de organizare a concursului în revista „Viața Medicală, în data de 4 iunie a.c., adică până vineri, 18 iunie a.c..

Concursul se organizează în perioada cuprinsă între 31-90 de zile de la publicare. Relații suplimentare se pot obține la Direcția Resurse Umane, Juridic și Salarizare a spitalului.