Decorarea și personalizarea materialelor textile prin diferite procedee moderne poate crește mult vizibilitatea celor care le solicită și promovează, iar compania Serigrafando SRL din Botoșani reprezintă promotorul acestor metode moderne. Tehnica de serigrafie care produce culori vii, chiar și pe țesăturile închise, este promovată astăzi în zona de nord a Moldovei de această firmă din Botoșani. Procedeul are avantajul de a reproduce cu ușurință un design de mai multe ori, acest lucru făcând ca serigrafia să fie o tehnică foarte eficientă pentru crearea loturilor medii și mari de îmbrăcăminte personalizată. Prin folosirea acestei tehnici avangardiste pot fi personalizate prin serigrafie multe alte tipuri de obiecte promoționale.

 

Imprimarea DTF- o tendință care a revoluționat industria textilă

Imprimarea DTF reprezintă o alternativă modernă la metodele mai vechi de imprimare. Metoda  Direct To Film (DTF) oferă avantajul de a putea imprima transferuri de pe suport digital, putând fi aplicată țesăturilor cu culori variate din bumbac, poliester, amestecuri, pe piele sau nylon. Este folosită cu succes de compania Serigrafando, fiind o metodă de imprimare rapidă, facilă, curată și prietenoasă cu mediul.

 

Broderia, una dintre cele mai apreciate metode de decorare și personalizare a produselor

Broderia reprezintă o poveste țesută pe un material textil care reușește să emoționeze prin frumusețea firele colorate adunate într-o formă dorită, având scopul de a înfrumuseța și personaliza obiectul. Femeile învățau în trecut broderia de la o vârstă fragedă, însă revoluția industrială a adus schimbări importante în procesele de lucru, prin introducerea mașinilor. Astăzi tehnica broderiei a evoluat atât de mult, încât am ajuns să vorbim despre broderie computerizată sau digitală, efectele acestor procedee automatizate aducând un rafinament deosebit. Complexitatea modelelor a crescut mult, brodarea ajungând una dintre cele mai apreciate metode de decorare și personalizare a produselor, iar firma Serigrafando poate realiza cantități impresionante de broderie în timp scurt, pe materiale promoționale, de la tricouri la șepci și rucsace, stegulețe sau panglici.

Toate aceste metode de personalizare profesionale prezentate reprezintă cartea de vizită a companiei  Serigrafando din Botoșani. Astfel, personalizarea cu logo a echipamentului angajaților sau membrilor unei instituții sau grupări identitare va da o notă de eleganță și seriozitate afacerii sau organizației respective. În plus de atât va contribui la vizibilitatea și promovarea acesteia în rândul publicului avizat.

Vizibilitatea unor activități hoteliere, pensiuni, restaurante, cafenele poate crește considerabil odată cu personalizarea  nu doar a echipamentelor de lucru și a uniformelor angajaților, ci și a lenjeriilor, fețelor de masă, șervetelor sau prosoapelor personalizate.

De asemenea centrele medicale și cabinetele de fizio-kinetoterapie vor căpăta mai multă prestanță utilizând halate și tricouri personalizate prin intermediul broderiei. Necesitățile unor asemenea tipuri de promovări pot fi extinse astfel pentru organizații și multe altfel de afaceri, pentru care firma Serigrafando este pregătită să vă ofere soluția optimă de vizibilitate. Comenzi și informații la telefon 0756 305444 sau direct la sediul companiei în Botoșani, Calea Națională, nr. 33, în incinta Jatex la etajul 2.