Concerte, excursii, tururi ghidate, ateliere și dezbateri, spectacole de teatru, proiecții de filme, expoziții și instalații, competiții sportive de Trail și MTB vă așteaptă, în acest weekend, la Zilele Nordului.

Iulius Mall Suceava vă pregătește cornere cozy, unde să vă relaxați, să stați la povești și să vă bucurați de trei zile de vacanță în cel mai nordic oraș al României. „Dacă nu ai încă bilet, poți să-l achiziționezi din Iulius Mall, pentru că avem un tickets point lângă Centrul Info. Mai multe detalii despre festival găsești pe www.zilelenordului.ro ”, au transmis organizatorii.

Patru elemente fac din Zilele Nordului o experiență de festival unică: oamenii, muzica, activitățile și locul. Ediția a noua începe vineri, 12 august 2022, iar cele peste 40 de evenimente se încheie duminică, 14 august. „La Darabani, te poți distra și, mai ales, relaxa împreună cuIulius Mall Suceava, ce îți pregătește comfy spots în care să-ți tragi sufletul după concerte, tururi ghidate, competiții sportive pentru iubitorii de MTB și alergare, activități pentru copii și familii, conferințe, spectacole de teatru, proiecții de film și, bineînțeles, petreceri. Dar și dacă iei parte la claca pentru reconstrucţia celei mai vechi şcoli săteşti de stat din Moldova. Dacă nu ai bilet, nu-ți face griji, găsești la tickets point-ul de lângă Centrul Info din Iulius Mall, iar ca să-ți pregătești look-ul de festival profită și de reducerile de până la 70%”, spun reprezentanții Iulius Mall Suceava. Viţa de Vie, ucrainenii de laHaydamaky, Coma şiThe Mono Jacks sunt capetele de afiş ale scenei de concerte din Poiana Teioasa, unde vor mai cântaThe Kryptonite Sparks, Zimbru, Bucium, Corina Sîrghi & Taraful Jean Americanu şi moldovenii de laVia Dacă. Dubase şiDan Basu sunt DJ-ii after party-urilor de vineri şi sâmbătă. Programul detaliat și informații complete despre transport și campare găsești pe www.zilelenordului.ro.