Perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă este una aglomerată. Același lucru se poate spune și despre spălătoriile de covoare. Dacă sunteți în căutarea unei soluții pentru a reîmprospăta covoarele, Bruno este spălătoria profesională pe care o veți ține minte. Covoarele trec prin mai multe etape, printre care desprăfuire, spălare, uscare într-o cameră special amenajată. Când ajunge la client covorul este impecabil curățat, fără pete, parfumat și dezinfectat.

 

Pachet complet de servicii de curățare și uscare

Sucevenii și nu numai au făcut deja o tradiție an de an ca în mod special înainte de sărbătorile mari să aglomereze spălătoriile. Cererile sunt multe, ofertele pe măsură. La Bruno, spălătorie profesională de covoare în Suceava cu sediul pe strada Traian Vuia nr. 12, sunteți mereu întâmpinați de promptitudine.

Serviciile sunt mereu de calitate, de altfel recenziile oferite până acum de clienți sunt validarea muncii prestate. Nu este de mirare că Bruno este una din cele mai bine cotate spălătorii de covoare din Suceava. Aici sunt dotări cu mașini profesionale, procesele sunt automatizate, sunt folosite produse de curățare și dezinfectare din Italia. În plus, serviciile sunt adaptate pentru nevoile publicului. Covoarele pot fi preluate de la ușa clientului, livrarea de asemenea sau clienții pot opta pentru predarea și ridicarea personală de la sediu. Cu diferența de preț aferentă.

 

 

V-ați gândit vreodată prin ce etape trece un covor la spălătorie? Cum vă scapă Bruno de praf și petele din covoare

Covoarele din locuință sau din diverse spații sunt confortul termic, dar au și rol decorativ. În timp adună praf, petele necurățate ating țesătura în profunzime. Bruno vă scapă de griji și de la preluare până la predarea covoarelor - în total 48 până la 56 de ore - are grijă ca fiecare etapă să fie una realizată corect, pentru a obține și rezultatele mult așteptate.

Fiecare covor este înregistrat în baza de date, măsurat și etichetat. Ajunge în etapa de desprăfuire, unde un echipament profesional scoate chiar și cele mai profunde straturi de praf. În sine procesul de curățare este și el complex. Sunt folosiți detergenți ecologici, produse profesionale din Italia, soluții de curățare adaptate în funcție de tipul de covor sau tipul de pete ce trebuie îndepărtate. După curățare sunt aplicate și tratamente speciale, incluse în preț, unul dintre acestea fiind dezinfectarea. Urmează balsamul aplicat, care redă covoarelor strălucire, prospețime, dar le face și catifelate. Cu toate acestea, procesul nu este gata!

Soluții speciale sunt și pentru a elimina mirosurile neplăcute impregnate în covoare sau petele dificile, cauzate chiar și de animalele de companie. Echipamentele profesionale, începând cu cel de desprăfuire și aspirare, sunt capabile să elimine și părul de animale.

 

Centrifugă și cameră specială pentru uscarea covoarelor

O parte importantă în tot procesul acesta este reprezentat și de uscare. În prima etapă, după spălare, covoarele sunt stoarse de apă. După introducerea acestora în centrifugă, covoarele sunt stoarse de mare parte din apă, până la 95%. Covoarele sunt aproape uscate, trec însă și în camera de uscare cu aer cald, unde un sistem de ventilație complex le usucă 100%.

Uscarea este realizată în interior, unde climatul este controlat. Camera specială pentru uscare este dotată nu doar cu ventilație, ci și cu dezumidificator. Iată condițiile optime de uscare rapidă, eficientă, fără risc de a crea miros neplăcut!

În final, după uscare, covoarele sunt trecute la etapa de finisare, unde sunt descămoșate, încă o dată aspirate și sunt inspectate suprafețele pentru a nu exista pete sau urme de pete. Ulterior ajung înfoliate și gata de predare sau livrare.

 

Livrare programată

Grație sistemului automat, clienții sunt înștiințați prin SMS când covorul este pregătit de livrare sau preluare de la sediu. Preluarea de la domiciliu poate fi realizată în aceeași zi când solicitați telefonic cererea sau programarea, în funcție de programul clientului și cel al spălătoriei. Preluările pot fi din orice cartier sucevean, dar și din mediul rural.

Așadar, indiferent că aveți de gând să spălați o mochetă, un covor din lână, unul tradițional sau poate modern, fin și delicat, Bruno este spălătoria profesională la care să apelați. Detalii și cereri de preluări la 0756 102 675​/ 0759 521 702.

 

Contact:

Bruno - Spalatorie de Covoare
Str. Traian Vuia nr. 12
Suceava
contact@spalatoriabruno.ro