Hair Studio by Dizzy, în parteneriat cu Asociația „Zâmbete în Bucovina”, organizează duminică, 27 noiembrie 2022, în incinta Iulius Mall Suceava, campania de caritate „Noi tundem gratis, tu donezi!”. „Dacă vrei să te tunzi și să faci și o faptă bună, evenimentul acesta este fix pentru tine. Duminică, 27 noiembrie 2022, ne mutăm cu salonul, pentru o zi întreagă, în incinta Iulius Mall Suceava, în acțiunea anuală de caritate devenită deja tradiție la Hair Studio by Dizzy. Nu e nevoie de programare, însă este nevoie de tine. Noi te facem mai chipeș, iar, la final, ne dai doar un zâmbet și o donație pentru a ajuta copii buni la învățătură, care însă nu au posibilități financiare pentru activități extracurriculare”, au transmis organizatorii.

Cu ajutorul fiecărei persoane care se implică în această campanie de caritate, „se vor achiziționa burse educaționale pentru, sperăm noi, cât mai mulți copii. Fă o faptă bună și fă-te mai frumos! Și exterior, și interior!”, au completat inițiatorii acțiunii de duminică, din Iulius Mall.

Dacă doriți să fiți alături de copiii foarte silitori, dar care au o situație financiară precară, puteţi să trimiteţi un e-mail pe adresa zambeteinbucovina@yahoo.com sau să trimiteţi un mesaj la numărul de telefon 0743 487 038. Asociația ,,Zâmbete în Bucovina” este alături de copiii buni la învățătură, dar cărora le lipsesc cele necesare educației, le lipsesc resursele de a participa la activitățile extrașcolare. Și voi puteți să fiți alături de acești copii. Puteți să donați bani în contul deschis de Asociație la BCR: RO78RNCB0234159284920001, CUI 39428976.