Fundația Umanitară Nord 2001 Sânge pentru România a inițiat o campanie de donare de sânge, „Donează sânge. Salvează vieți!”, în perioada 21 noiembrie – 21 decembrie, la care s-a alăturat și echipa Cafenelei Palo Santo Shop & Coffee Hub din Obcini, str. Bistriței, nr. 8 (telefon 0769 286 145). „Preocupați de lipsa stocurilor de sânge și de nevoile permanente ale pacienților, au hotărât să încurajeze și să răsplătească donarea de sânge. În perioada 21 noiembrie - 21 decembrie 2022, tuturor donatorilor care se prezintă la Centrul Județean de Transfuzie Sanguină Suceava, cafeneaua le oferă în semn de apreciere o cafea sau un ceai și un biscuit. Pentru a putea beneficia de acest <alint>, doritorii trebuie să facă dovada donării de sânge”, au transmis organizatorii.

Donatorii trebuie să prezinte personalului din cafenea un cartonaș personalizat al campaniei, vizat la Centrul Județean de Transfuzie Sanguină Suceava. Cartonașele pot fi ridicate din incinta cafenelei. „Vă așteptăm în număr cât mai mare la donare. Nu lăsați cafeaua și ceaiul să vă aștepte!”, au transmis reprezentanții Cafenelei Palo Santo Shop & Coffee Hub.

Mai multe detalii și informații legate de procesul de donare de sânge, condițiile minime necesare a fi îndeplinite, beneficiile pentru donator și pacient, le găsiți și pe site-ul Fundației Umanitare Nord 2001 Sânge pentru România, www.sangepentruromania.ro.