Suceveanul Andrei Ostrovanu, unul dintre luptătorii de kick-boxing din țara noastră cel mai bine cotați, va reveni din nou în ring pe finalul acestui an, în cadrul unei gale care va avea loc în Fraport Arena, din Frankfurt. Ostrovanu, care a împlinit 30 de ani, miercuri, pe 23 noiembrie, se va lupta cu germanul Teodor Hristov pentru titlul categoriei mijlocie.

„Pe 3 Decembrie voi reprezenta România în gala circuitului Mix Fight Championship, în Germania. Îmi doresc să închei anul cu o victorie atât pentru mine, cât și pentru tricolorul românesc. Acest meci este o nouă provocare pe care o aștept cu nerăbdare. Mulțumesc sponsorului SafeWood , staff-ului meu și tuturor celor îmi susțin parcursul național și internațional”, a declarat luptătorul sucevean.

Andrei Ostrovanu a disputat până acum 50 de meciuri la profesionişti, cu un istoric de 39 de victorii, 10 înfrângeri şi o luptă terminată la egalitate. Acesta a început să practice kick-boxul la vârsta de 18 ani, la clubul sportiv Devencea Suceava, sub îndrumarea antrenorului Nicolae Moroşan, cu care a reuşit să se evidenţieze pe plan naţional şi internaţional la nivel de amatori şi semiprofesionişti. În prezent, Ostrovanu se pregăteşte împreună cu antrenorul Alin Bălașa la clubul Ayo Gym, din Baia Mare.