Centrul de servicii multifuncţionale de tip rezidenţial (CSMTR) Suceava, din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Suceava, „și-a deschis porțile” către toți colaboratorii, pe care i-a răsplătit marți, 22 noiembrie 2022, cu „Diplomă de recunoștință”, în semn de înaltă apreciere pentru promovarea interesului superior al copilului prin corectitudine, responsabilitate și profesionalism în activitățile desfășurate în parteneriatele cu DGASPC.

Invitațiile la întâlnirea „recunoștinței” au fost făcute de șefa Centrului de servicii multifuncţionale de tip rezidenţial Suceava, Rodica Ilisei, care a împărtășit cu oaspeții amintiri adunate în cei 25 de ani de funcționare a DGASPC Suceava. „Ne oferim existenței. Fiindcă aceasta a ales între minus și plus, între negru și alb, între întuneric și lumină. Am devenit căutători. Căutători de frumos, de miracol, de magie... Și ce poate fi mai minunat, ce ne poate încărca inimile mai mult decât iubirea pentru cei mici, pentru cei aflați în nevoi, în necazuri, pentru acei care au nevoie de mâini întinse? 25 de ani de DGASPC Suceava, 25 de ani de aplecare, de zbucium, de căutări și aflări de răspunsuri, soluții, idei, care să vină în sprijinul celor care ajung la noi. Un imens suflet, compus și amprentat în această Direcție, oameni care au venit, au stat, apoi au plecat, toată această respirație aducând în fiecare secundă efortul spre acel <mai bine>. <Dăruind vei dobândi!>,  a afirmat Steinhardt. Dăruind dobândim, vom dobândi toate atributele existenței. Lumină, culoare, sens.Să ne dăruim, să dăruim!”, a fost mesajul Rodicăi Ilisei, care s-a bucurat de prezența colaboratorilor ei la evenimentul organizat marți în cadrul Campaniei „Porți deschise spre comunitate”.

„Prietenii noștri de atâția ani, prezenți la această activitate, și-au alăturat inimile, simțirea și dorința de a continua pe calea deschisă în urmă cu 25 de ani. Aducem mulțumiri colaboratorilor noștri, sponsorilor, conducerii DGASPC Suceava, colegilor, copiilor și, nu în ultimul rând, personalului Centrului de servicii multifuncţionale de tip rezidenţial Suceava. Există oameni, există dorință de evoluție, de bine și frumos. Ani mulți și binecuvântați tuturor”, a mai adăugat șefa CSMTR Suceava, Rodica Ilisei.

La finalul întâlnirii organizate la Centrul de servicii multifuncţionale de tip rezidenţial (CSMTR) Suceava, eleva Antonia Seciu, purtând un frumos costum popular, a interpretat două piese de muzică populară, fiind apreciată și aplaudată de toți cei prezenți.