Un tânăr în vârstă de 20 de ani care, în data de 15 noiembrie, a provocat un accident mortal la Bogdănești, fiind beat la volan, a ajuns în arest în după-amiaza zilei de 22 noiembrie. Polițiștii au așteptat ca acesta să-și revină după accident, dar și rezultatele probelor biologice care au confirmat alcoolemia.   

Pe 15 noiembrie, puțin după ora 22.00, Poliția Municipiului Fălticeni a fost sesizată că pe raza comunei Bogdănești a avut loc un accident, un autoturism lovind un cap de pod.

Pompierii militari care au intervenit la fața locului au găsit în mașină doi bărbați, din care unul, pasager, era inconștient, fiind declarat ulterior decedat. Tânărul de la volan era conștient, dar avea și el multiple leziuni, fiind transportat la spital.

Din cercetările ulterioare ale polițiștilor a rezultat că Gabriel Onisei, în vârstă de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism VW Golf pe un drum comunal din Bogdănești, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra mașinii, care a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un cap de pod aflat în dreapta direcției de deplasare a vehiculului.

Tânărul de la volan a putut fi testat cu etilotestul, rezultând concentrația de 0.90 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul decedat în accident se numea Constantin Acatrinei.    

Polițiștii au deschis dosar penal pentru infracțiunile de  ”ucidere din culpă” și ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Pentru aceste două infracțiuni a și fost reținut în arest tânărul în vârstă de numai 20 de ani.

Ancheta polițiștilor continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.