Un tânăr în vârstă de 19 ani, beat la volan, a provocat un accident în care trei dintre pasagerii din mașina sa au fost răniți după ce a pierdut controlul asupra autoturismului pe care îl conducea pe drumul dinspre Schitul Mănăstirii Putna spre centrul comunei Putna. Accidentul s-a produs luni, în jurul orei 3.20 din noapte, iar din fericire consecințele nu au fost foarte grave, cel puțin așa au indicat primele investigații medicale transmise de la spitalul din Rădăuți către polițiști.

Din cercetările poliției a rezultat că un tânăr în vârstă de 19 ani, Mihai B., din Vicovu de Sus, aflat la volanul unui Mercedes Benz, pe drumul comunal din Putna, pe sectorul de drum amintit, după o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra mașinii, care s-a răsturnat în șanțul din partea dreaptă a sensului său de deplasare.

Ambulanțele direcționate la locul accidentului au preluat trei tineri, un băiat și două fete. Cei trei aveau contuzii și traumatisme la nivelul picioarelor, fiind conștienți și cooperanți.

În privința tânărului care a condus, și care nu acuza leziuni, etilotestul a indicat concentrația de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus și el la spital, dar pentru recoltarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporal din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.