Un copil în vârstă de 1 an și 10 luni, Luca Sebastian Tuchlei, din Suceava, a fost diagnosticat cu cancer și familia lui are nevoie de ajutor financiar pentru a lupta mai departe pentru viața lui Luca. Gabriela Șerban, reprezentanta fundației umanitare Nord 2001 - Sânge pentru România, a lansat un apel pentru susținerea familiei Tuchlei.

Ea a arătat că Luca a trecut deja printr-o operație, la Spitalul Marie Curie, a efectuat curele de chimioterapie prescrise la Spitalul Fundeni, unde a mers din 10 zile în 10 zile. Acum trebuie să se pregătească pentru o nouă intervenție - autotransplantul de măduvă, care va avea loc în luna august.

„Pentru a învinge boala au nevoie de bani. Cheltuielile sunt extrem de mari, iar familia nu mai poate face față acestora. Orice ajutor venit din partea noastră pentru Luca poate face adevărate minuni. Implicarea noastră poate influența starea de sănătate a micuțului și triumful lui asupra bolii”, a spus Gabriela Șerban.

Cei care doresc să contribuie la susținerea familiei greu încercate de această boală pot face donații în contul mamei lui Luca, deschis la ING Bank: Tuchlei Oana RO59INGB0000999902415440.