Atât Foresta, cât și Bucovina Rădăuți vor fi private în confruntarea directă de sâmbătă, din cadrul etapei a XV-a a Ligii a III-a, de aportul câtorva jucători importanți. „Galben-verzii” nu vor putea conta pe fundașul lateral Ruben Sumanariu, care va lipsi din cauza unei suspendări, și pe fundașul central Adrian Avrămia, care este accidentat. Acesta din urmă a fost operat recent de menisc, după ce în urmă cu nici un an a suferit o intervenție chirurgicală și mai complicată, la ligamentele încrucișate de la genunchi. De asemenea, un alt fundaș central, moldoveanul Eugeniu Celeadnic, este incert pentru această întâlnire.

La fel ca în ultima perioadă, rădăuțenii nu se vor putea baza pe serviciile jucătorilor Ionuț Puianu, Iulian Ionesi și Daniel Păiuș. Accidentat grav la ligamentele încrucișate de la genunchi, portarul în vârstă de 24 de ani s-a operat cu succes în Ungaria, în urmă cu două luni. În prezent acesta își continuă recuperarea la Rădăuți, revenirea sa pe gazon urmând să se producă în primăvara anului viitor.

În ce-l privește pe Iulian Ionesi, atacantul Bucovinei s-a accidentat la fel de grav în urmă cu aproximativ cinci săptămâni, la un antrenament premergător partidei de campionat cu FC 2 Botoșani. A fost operat deja de menisc de către doctorul Sergiu Bodrug, la Spitalul Municipal din Rădăuți, urmând însă să mai suporte la începutul lunii decembrie o nouă intervenție chirurgicală, la ligamentele încrucișate. Referitor la Daniel Păiuș, micuțul mijlocaș este chinuit de mai mult timp de o pubalgie.