Echipa locală Foresta Suceava a perfectat al doilea transfer al iernii. Este vorba de sârbul Darko Terzic, jucător cu profil defensiv. În vârstă de 22 de ani, jucătorul sârb joacă pe postul de mijlocaș defensiv, iar în ultima parte a actualului sezon a evoluat pentru Radnicki Sombor, din țara sa natală. Celălalt transfer parafat de oficialii clubului Foresta este francezul Yanis Zouaoui, în vârstă tot de 22 de ani.

Pe de altă parte, imediat după încheierea sezonului de toamnă, conducerea grupării de pe Areni a renunțat la trei fotbaliști, este vorba de brazilianul Patrick Da Silva și de mijlocașii Cosmin Rotaru și Robert Dicu, fiind de așteptat să mai plece și alți jucători odată cu perfectarea noilor transferuri.

”Suntem în negocieri avansate cu alți doi jucători români. Sperăm ca până la finalul anului să perfectăm aceste transferuri, pentru că interesul nostru este să avem lotul conturat la data reluării antrenamentelor. În ceea ce-i privește pe jucătorii străini, vrem să-i aducem la Suceava în primele zile ale lunii ianuarie, astfel încă să poată efectua perioada de izolare până startul pregătirii de iarnă”, a arătat Andrei Ciutac, președintele clubului Foresta Suceava.

Jucătorii suceveni se vor reuni pe data de 18 ianuarie, la stadionul Areni, startul sezonului de primăvară fiind programat pentru data de 14 martie. Oficialii grupării sucevene și-au propus disputarea unui număr de opt meciuri de verificare în intersezon, perfectând deja patru dintre ele: pe 31 ianuarie cu CSM Pașcani, pe 13 februarie cu Aerostar Bacău, pe 20 februarie cu CSM Focșani și pe 24 februarie cu Știința Miroslava.

Foresta a încheiat sezonul de toamnă al Ligii a III-a pe poziția secundă a Seriei I, la egalitate de puncte cu alte două formații, Știința Miroslava și Bucovina Rădăuți.