Jucătorii de la Bucovina Rădăuți au făcut Crăciunul într-o atmosferă mai plăcută după ce conducerea le-a livrat o parte din restanțele salariale. Diferența va fi achitată zilele acestea, astfel încât fotbaliștii vor fi aproape la zi cu drepturile bănești. Iulian Ionesi, antrenorul formației Bucovina Rădăuți, a precizat că a avut o întâlnire cu autoritățile locale și s-a ajuns la un numitor comun în ceea ce privește finanțarea și pe mai departe a clubului de la bugetul local.

”Am primit garanții că și anul viitor vom avea parte de susținere din partea autorităților locale. De asemenea, am convenit să înființăm cu centru de copii și juniori cu 6 grupe și să ne axăm pe creșterea talentelor din zona noastră. Pentru retur nu avem trasat un obiectiv, dar vom face tot ceea ce ține de noi pentru a avea rezultate cât mai bune”, a spui Iulian Ionesi.

Jucătorii de la Bucovina Rădăuți vor avea vacanță până pe 14 ianuarie, când este programată reunirea, urmând ca timp de 2 săptămâni să se facă readaptarea la efort. Până în prezent, din garnitura cu care rădăuțenii au încheiat sezonul de toamnă al Ligii a III-a nu a plecat nici un jucător. Nici la capitolul veniri nu sunt noutăți, dar conducerea tehnică speră să poată aduce 2-3 jucători cu care să poată aborda partea a doua a competiției.

Bucovina Rădăuți a avut un parcurs foarte bun în actuala ediție de campionat. Elevii lui Iulian Ionesi au iernat pe locul al treilea al clasamentului Seriei I din Liga a III-a, și asta doar pentru că au golaveraj mai slab în fața celor două formații de pe primele două locuri, Știința Miroslava și Foresta Suceava. După disputarea a 10 etape, inclusiv una din retur, cele trei formații sunt la egalitate de puncte, 22.