Lotul național de box tineret al României se află în aceste zile în cantonament la Centrul Olimpic de la Bacău, sub conducerea antrenorului principal Relu Auraș și al „secunzilor” Andu Vornicu, de la CSM Suceava, și George Pertea, de la CSM Brăila.

„Avem în pregătiri 16 pugiliști, cei mai buni din țară la această categorie de vârstă. Printre aceștia și-au făcut loc și doi sportivi de la CSM Suceava, este vorba de vicecampionul european de juniori Cristian Măzăreanu (categoria 60 de kilograme) și Laurențiu Valentin (categoria 75 de kilograme), ambii multipli medaliați la întrecerile naționale. Cu toții încercăm să construim o imagine frumoasă boxului sucevean”, a declarat antrenorul Andu Vornicu.

Cristi și Alex se pregătesc asiduu și își doresc să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere la Cupa României, competiție care va avea loc în prima săptămână a lunii februarie, și să obțină astfel calificarea la Campionatul Mondial de box pentru tineret, ce va fi găzduit de Polonia, între 2 și 10 aprilie.