Clubul Sportiv Universitar din Suceava are nu mai puțin de opt jucători convocați la loturile naționale de juniori (U18) și cadeți (U16) ale României, care timp de o săptămână au efectuat un stagiu comun de pregătire la Turnu Severin.

Daniel Stanciuc și Alexandru Focșăneanu se află sub comanda lui Daniel Anca, la echipa națională de juniori, în timp ce Cătălin Zarițchi, Ștefan Armanu, Codrin Radu, Alexandru Reuț, Bogdan Niculaie și Dragoș Podovei sunt antrenați Atilla Horvath la lotul de cadeți.

„Este o mândrie pentru noi să avem atâția jucători convocați la loturile naționale, asta înseamnă că la noi la club se muncește așa cum trebuie. De asemenea, reprezintă o mare onoare și pentru jucători să evolueze cu tricolorul pe piept, așa că sunt sigur că vor reprezenta cu cinste țara”, a declarat Vasile Boca, șeful centrului de copii și juniori de la CSU din Suceava.

Marți, „tricolorii” s-au deplasat la Kladovo, în Serbia, acolo unde au programată câte o „dublă” amicală în compania reprezentativelor similare din țara vecină, după următorul program:

Miercuri, 28 aprilie

- Ora 18.00: Serbia (U16) - România (U16)

- Ora 20.00: Serbia (U18) - România (U18)

Joi, 29 aprilie

- Ora 12.00: Serbia (U16) - România (U16)

- Ora 14.00: Serbia (U18) - România (U18)