Federația Română de Handbal a decis ca, în intervalul 9-13 iunie, municipiul Bacău să fie gazda turneului final al Campionatului Național pentru juniori III. Printre cele opt formații care au rămas în cursa pentru titlu se află și CSU din Suceava. Echipa antrenată de Vasile Boca și Ioan Tcaciuc a avut un parcurs fără greșeală până acum, înregistrând victorii pe linie.

CSU din Suceava a fost repartizată în Grupa a II-a, alături de CSM București, AHC Dobrogea Sud Constanța și CSM Ploiești. Din Grupa I fac parte AH Minaur Baia Mare, LPS Târgu Mureș, LPS Bihor Oradea și ACS Transilvania Brașov.

Formația suceveană s-a bazat în acest sezon pe următorul lot de jucători: Claudio Zaharia, Alexandru Halucă, Andrei Rață, Codrin Dascălu, Emanuel Şerban, Teodor Moșneagu, Cătălin Mujdei, Teodor Ilucă, Ionuț Pășcuț, Ianis Chiruț, Rareș Ostafe, Iustinian Dănilă, Luca Cazac, Alexandru Radu, Răzvan Rîpă și Răzvan Buzu.

CSU din Suceava are un centru de copii și juniori foarte productiv, în acest sezon reușind calificarea la turneul final și echipa de juniori II a clubului, cu același procentaj la victorii, de 100%.