Pasionații de mașini sunt așteptați, în acest weekend, la Iulius Mall Suceava, unde va avea loc o expoziție de mașini marca Škoda. Puteți să faceți un test drive cu modelul care vă place sau să aflați mai multe informații despre cele mai noi propuneri din domeniu. Copiii au parte în acest weekend de evenimente dedicate lor: ateliere de creație, dar și surprize în cadrul Caravanei Škoda.

Astfel, în perioada 4-6 iunie 2021, platoul exterior al Iulius Mall Suceava va găzdui Caravana Škoda. Pe lângă expoziția de mașini, veți avea parte de sesiuni de test drive, concursuri și premii. „Ai acasă un mic pasionat de mașini? Organizatorii propun activități captivante și surprize dulci pentru copii. Totodată, dacă intri pe pagina de Facebook, poți să te înscrii într-un concurs, unde poți câștiga trotinete electrice, dar și alte premii interesante”, anunță organizatorii.

În cadrul Caravanei, puteți testa: Škoda Enyaq, Noua Škoda Octavia, Škoda Kodiaq Sportline, Škoda Kodiaq Style, Škoda Superb Sportline, Škoda Kamiq Style, Škoda Karoq Ambition, dar și alte modele îndrăgite. Toate mașinile sunt într-o diversitate de niveluri de echipare și motorizări. Mai mult, vă veți putea informa și cu privire la opțiunile de finanțare potrivite bugetului vostru. În cadrul evenimentului în aer liber se vor respecta toate măsurile de siguranță. Caravana Škoda este organizată de Adria SRL, dealer Škoda.

„După ce admirați modelele de mașini, veniți cu cel mic în zona Kids din Iulius Mall Suceava, unde va descoperi o lume în care imaginația lui poate să prindă culoare. Specialiștii de la Creativ&Deco îi așteaptă pe copii la atelierele de creație, sâmbătă,5 iunie, cu noi provocări. Prima grupă de artiști va începe sesiunea de pictat, lipit și colorat de la ora 14.00, iar cea de-a doua de la ora 15.00. Materialele sunt oferite de Iulius Mall, iar creațiile celor mici pot fi luate acasă. Accesul la atelierele de creație este gratuit, dar intrarea se face pe bază de invitație, care poate fi obținută de la Centrul Info. Numărul de participanți este limitat, pentru a se menține distanțarea fizică”, au mai transmis reprezentanții Iulius Mall Suceava.